Rajskie pralinki

rajskie_pralinki
Lubicie batonik Bounty? My, tak! Dziś polecamy „rajskie pralinki” w smaku bardzo przypominające batonik Bounty. A ponieważ zbliża się...

Rodzaje kaw

rodzaje_kaw
Czy wiecie, że … Tradycyjne worki jutowe używane do przechowywania zielonej kawy mieszczą około 600 000 ziaren. Zielone ziarna...

Bułka drożdżowa z żurawiną

bulka_drozdzowa
Lubicie chałkę? Cieplutką, pachnącą i z gorącym kakao? Smaczne śniadanko  z konfiturą w te zimowe dni rozgrzewające. Bułka drożdżowa...

Szyszki bezowe

szyszki_bezowe
Gdy zostaną nam białka… My zazwyczaj wykorzystujemy je na desery bezowe. Dziś proponujemy Wam „Szyszki bezowe” kakaowo-śmietankowe. Chwilkę trzeba...

Cukier z wanilią

cukier_waniliowy
Czy zauważyliście, że sklepowy cukier waniliowy to tak naprawdę cukier wanilinowy?! Jedna literka „N”, a taka różnica. Skład chemiczny...

Kokosowa „Pani Walewska”

kokosowa_walewska
„Pani Walewska” w odsłonie kokosowej. Słodka beza, kokosowy krem, kruche ciasto, orzechy, a na koniec nuta kwaskowatych konfitur. Wdaje...

Facebook

Likebox Slider Pro for WordPress